Transientbeskyttelse, lynnedslag, Elektriker

Transientbeskyttelse

Beskyttelse mod lyn og overspændinger 

Med en professionelt udført transientbeskyttelse er dine elinstallationer sikret mod ødelæggelser fra lynnedslag og andre overspændinger på elnettet. Hos Neltek er vi leveringsdygtige i effektive, stabile løsninger indenfor transientbeskyttelse, så du er garanteret driftsikkerhed på dine installationer uanset vind og vejr.

Transienter eller spændingsspidser og transientspændinger, som de også kaldes, er lokale, midlertidige overspændinger på elnettet. De opstår oftest på grund af lynnedslag, når lynet slår ned enten direkte i bygningen eller indirekte i et nærliggende kabel. De kan også opstå på grund af sikringer, der springer eller ved tænding / slukning af lysstofrør. Disse overspændinger kan lave omfattende skader på de enkelte installationer, hele netværk samt på data- og stærkstrømskabler. Særligt ved lynnedslag er der voldsomme kræfter i spil, og overspændingen kan nå op på 6000 volt og 3000 ampere. 

Ønsker du et stærkt og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 2890 6683 eller benytte vores kontaktformular.