Serviceaftale - Neltek ApS

Serviceaftale

Med en serviceaftale fra Neltek ApS er du sikret forebyggende vedligehold af dine installationer, samt hurtig og effektiv udrykning til skader, nedbrud og andre fejl. 

Hos Neltek ApS kalder vi det en samarbejdsaftale.

En serviceaftale handler om samarbejde – vi handler altid i overensstemmelse med jeres værdier.

Når uheldet er ude, er det ikke kun selve skaden, men i høj grad også den tid, der går, før problemet er løst, der ender med at koste dyrt: Produktionelle forsinkelser, tabt arbejdstid, beskadiget interior – det er ikke kun den enkelte installation, der går i stykker, det er hele produktionskæden, der bliver påvirket. Derfor tilbyder Neltek ApS samarbejdsaftaler specielt tilrettelagt til din virksomhed, boligforening, butik eller lignende. Med vores samarbejdsaftale er du garanteret en hurtig udrykning uden merudgifter.

Når i indgår en samarbejdsaftale med Neltek ApS, går vi i gang med det forebyggende arbejde. Vi laver en grundig gennemgang af hele din installation, og kortlægger de akutte problemer, og de udskiftninger, der godt kan vente.  På denne måde er din virksomhed på forkant med reparationer, så du sparer tid og penge på kort og lang sigt.

Vi skræddersyr naturligvis vores samarbejdsaftaler efter jeres behov og forventninger, og vi forpligter os altid til at holde jeres forventninger i mente.

Ønsker i mere information omkring vores konkurrencedygtige samarbejdsaftaler? Kontakt os via vores kontaktformular eller direkte på tlf.: +45 2890 6683.

Hvor tilbyder vi samarbejdsaftaler?

Storkøbenhavn, Nordsjælland, Strandvejen og Midtsjælland.