Netværk, Patching, Firewall, Wifi, Neltek ApS

Netværk, PoE, WiFi og Firewall

Netværksinstallationer hos private og erhverv

Data- og netværksinstallationer i din bolig.

Uanset om du bruger WiFi eller en kablet forbindelse, er der brug for en professionel netværksinstallation for at du kan få det optimale ud af din internetforbindelse.

Hos Neltek ApS er vi leveringsdygtige indenfor professionelle løsninger tilpasset dine konkrete behov. Vi planlægger og installerer en netværksløsning, der sikrer en solid og stabil forbindelse. 

Uanset om du modtager din forbindelse på fiber, coax eller via telefonstikket, har vi løsningen til en hurtig og stabil internetforbindelse.

Kabling af din bolig

Hos Neltek finder du ekspertise i den fremtidssikrede bolig, hvor det nærmeste stik til internettet er lige om hjørnet – trukket fra switch eller patch skab hos dig – elegant og sikkert.

Vi benytter os kun af kabler af højeste kvalitet, med øje for fremtidens højere hastigheder og krav. 

Er du klar til gigabit internet, eller ønsker du et endnu hurtigere produkt i boligen, står Neltek naturligvis klar med ekspertise og et uforpligtende tilbud.

PoE (Power over ethernet)

PoE giver mulighed for, at benytte netværkskabler i hus eller på kontoret, til at trække strøm med til forskellige enheder.

Hos Neltek ApS tilbyder vi overvågningsløsninger, dørtelefoner, WiFi optimering samt meget andet med mulighed for, at det integreres ind i netværket.

Det er muligt at læse mere om PoE og PoE+ her.

WiFi

Lever din nuværende WiFi løsning ikke op til dine forventninger? Det kan der være mange gode grunde til. Den normale router, du får udleveret af din udbyder, lever ikke altid op til de krav, din boligsituation sætter.

Neltek ApS tilbyder opsætning af WiFi adgangspunkter, som sikrer en komplet dækning af din bolig.

Vi måler på din nuværende installation, og udarbejder en plan for dækning af boligen i et konkurrencedygtigt, uforpligtende tilbud, så du kan få det optimale ud af din internetforbindelse. 

Du kan læse mere om de produkter vi benytter til optimering af hjemmenetværk her.

Firewall

For at imødekomme den moderne intelligente bolig, tilbyder vi stærke firewall produkter, der hjælper med styringen af netværkstrafikken i dit hjem. 

I en tid hvor alle familiens medlemmer er online, kan adgangskontrol til det brede internet kontrolleres og inddæmmes, så alle kan føle sig trygge på internettet.