Dørtelefon, Neltek ApS, Elektriker

Dørtelefoner

Installation, reparation og servicering af dørtelefonsystemer.

Med et dørtelefonsystem i din ejendom har du fuld kontrol over, hvem der kan komme ind i din ejendom. Neltek ApS er leveringsdygtig i dørtelefoner til private opgange såvel som virksomheder, boligforeninger og andre kunder, der ønsker kontrol over, hvem der har adgang til deres ejendom.

Der er et bredt udvalg af muligheder både i form af design og funktion, så uanset om du har behov for reparation af en eksisterende dørtelefon eller installation af et helt nyt system, står vi klar med professionel vejledning og montering.

Den klassiske dørtelefon:

Den populære og meget udbredte model, hvor den besøgende på gadeplan ringer på ved den enkelte lejlighed. Beboeren i lejligheden kan nu besvare opkaldet, tale med den besøgende via dørtelefonen og med et enkelt tryk på en knap lukke vedkommende indenfor.

Dørtelefon med videokamera:

Når den besøgende ringer på dørtelefonen tænder et lille kamera i systemet, der gør det muligt for beboeren oppe i lejligheden at se, hvem der ringer på. Denne visuelle sikkerhed er i særdeleshed populær hos ældre medborgere og virksomheder, der f.eks. modtager mange vareleveringer. 

Øvrige muligheder:

Teknologien indenfor dørtelefonsystemer og adgangskontrol er i rivende udvikling. Vi følger mulighederne nøje og kan således vejlede om f.eks. fjernadgang via smartphone, låsesystemer og automatiske dørlukkere.
Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf og e-mail. Vi finder frem til den helt rigtige løsning til dine behov – professionelt udført og til den bedste pris.