Elbil ladestander

Elbil ladestander

Når der skal købes ny bil falder valget i stigende grad på en el- eller hybridbil. Med beslutningen om at købe en elbil kommer (udover en masse fordele) ofte én stor praktisk udfordring: Hvor kan bilen lades op? Det er nemlig ikke bare et spørgsmål om et stik og en forlængerledning, når din nye bil skal lade op til de mange timer på landevejen. 

En ladestander rummer store kræfter, og det kræver en professionel elektriker til at installere standeren sikkert i dit hjem. 

Hos Neltek har vi ekspertise og erfaring med elbiler. Vi er klar til at installere ladestander hjemme hos dig samt vejlede dig og din familie i korrekt brug af udstyret, så den daglige brug forløber nemt og ubesværet.

 Ladestander hjemme hos dig

Hos Neltek ApS tilbyder vi forskellige ladestandere, alt efter dit behov og ønske.

Ved køb af ladestander handler det om hvor hurtigt du ønsker at din El-bil skal lades op. Batteripakkerne i bilerne stiger konstant i kapacitet og dermed øges ladetiden væsentligt.

Faste installationer:

“CEE 1 fase” 3,7 kW – 230V – 16A – 1 fase vekselstrøm – ca. 20 km rækkevidde i timen.

“CEE 3 fase 16A” 11 kW – 400V – 16A – 3 fase vekselstrøm – ca. 60 km rækkevidde i timen.

“CEE 3 fase 32A” 22 kW – 400V – 32A – 3 fase vekselstrøm – ca. 120 km rækkevidde i timen.

Går du med købetanker, så tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på tlf. +45 2890 6683 eller kontakt@neltek.dk.
Det er også muligt at bruge vores kontaktformular, hvor du kan vedhæfte et billede, så vi lettere kan hjælpe med et konkurrencedygtigt tilbud på din nye ladestander.

Du kan læse mere om den elektriske sikkerhed hos Sikkerhedsstyrelsen og anden nyttig information omkring ladere, elbiler og generel information hos FDM.

Kollektive ladestandere

Er i flere om ladestandere i f.eks. en boligforening, skal der med fordel laves en solid plan for, hvordan placering og parkeringsforhold har indflydelse på adgangen til ladestanderne.

Hos Neltek ApS hjælper vi gerne med til at se på:

  • Parkeringsforhold
  • Forsyningsforhold
  • Æstetik og teknik
  • Økonomi (Etablering)
  • Finansering af ladestandere
  • Drift og betaling
  • Leasing partner eller drive anlæg selv
  • Kommunale krav (Ved installation på offentligt areal)

Du kan med fordel læse mere omkring elbiler, ladestandere samt meget andet hos foreningen FDEL (Forenede danske elbilister).

På farten i Danmark

Ude på landevejen eller afsted på motorvejen?

Her finder du en oversigt over de største leverandører af strøm til elbiler på de danske veje: