Neltek ApS - Energirådgivning

Energirådgivning

Får du værdi for pengene, når du betaler din elregning? Eller koster gamle apparater og mangelfulde installationer dig unødigt mange penge hver eneste måned? 

Hos Neltek ApS tilbyder vi effektiv energirådgivning. Vi gennemgår samtlige installationer og kortlægger det reelle energiforbrug, så du kan spare strøm og penge på din bolig, virksomhed, boligforening eller lignende. Vi finder de elementer i dine installationer, der koster på bundlinjen, og omstiller det nuværende forbrug til energieffektive og billigere løsninger. 

Som en del af vores energirådgivning vejleder vi også i omlægning af dit nuværende forbrug til et energieffektivt og let anvendeligt, smart system, der gør det nemmere for dig at spare på strømmen i det daglige. Mulighederne er utallige, og vi står selvfølgelig klar til at finde den optimale variant til dine behov.

Vi kan eksempelvis hjælpe med et intelligent “sluk alt” system: Her etablerer vi en hovedafbryder, der gør det muligt at slukke for alle ikke-essentielle installationer. På den måde kan du på én gang slukke for alt lyset og sikre dig, at både kaffemaskine, hårtørrer og strygejern er forsvarligt slukket, når du går ud af døren. 

Et smart system kan blandt andet også hjælpe dig med at spare på varmeregningen ved at skrue ned for varmen i de timer, dit hus står tomt, og tænde for varmen igen, inden du kommer hjem. 

Disse teknologier rummer en lang række kombinationsmuligheder, der gør det muligt for dig at spare både strøm, varme, tid og ikke mindst bekymringer. Hos Neltek ApS finder vi den optimale løsning til netop dine behov. Kontakt os på tlf. +45 2890 6683 eller på mail: kontakt@neltek.dk til en uforpligtende snak og et konkurrencedygtigt tilbud.